Ma*Fra Quick лесен и бърз начин за напомпване на всякакъв тип гуми на автомобили и мотоциклети, с или без въздушна камера.

Ma*Fra Quick лесен и бърз начин за напомпване на всякакъв тип гуми на автомобили и мотоциклети, с или без въздушна камера.

Наличност: В наличност
13.20 лв.
с вкл ДДС: 13.20 лв.
Производител:MA*FRA
Модел: Ma*Fra Quick

Кратко описание

Quick Gonfia ripara autoQUICK е лесен и бърз начин за напомпване на всякакъв тип гуми на автомобили и мотоциклети, с или без въздушна камера.QUICK на MA-FRA е практичен продукт, който може да бъде до Вас по всяко време благодарение на компактната си ...
+

Quick Gonfia ripara auto


QUICK е лесен и бърз начин за напомпване на всякакъв тип гуми на автомобили и мотоциклети, с или без въздушна камера.

QUICK на MA-FRA е практичен продукт, който може да бъде до Вас по всяко време благодарение на компактната си опаковка, може да бъде съхраняван във всякакъв вид чанти или под седалките на Вашия автомобил, полезен и лесен за транспортиране, възстановява бързо увредените участъци.

QUICK от MA-FRA, е интензивен и ефективен продукт, благодарение на латексово-пропиленовите си съставки поправя всякакъв вид увредени и спукани автомобилни гуми, възстановява налягането и уплътнява дупките.

За да се разпространи продукта по-ефикасно, се препоръчва веднага след като сте впръскали продукта един път, да повторите бързо процедурата, за да се втвърди течността и да запълни добре спуканото място.

Опаковка 300мл.


                                                                                              

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър