Специализирани продукти

Специализирани продукти

Специализирани продукти

Pompe Epoca професионална спрей помпа

34.65 лв. с вкл ДДС: 34.65 лв.

Pompe EpocaПрофесионална спрей помпа - пръскалка под налягане, ръчна, резервоар 2л, подходящаи за малко по-активни препарати...

Aston DB3 Особено подподящ като обезмаслител на работни плотове и помещения в месопреработвателни фабрики

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

ASTON DB3ASTON DB3 ПЕНЛИВ АНТИ-БАКТЕРИАЛЕН ПРЕПАРАТ/съответства на всички НАССР регулации/ASTON DB3 е подходящ за измиване на остатъци и органични отпадъци, почиства интериора, отстранява упорити..

Cemsolv Продуктът се използва за почистване на специализирани и тежко-товарни превозни средства, които сa в контакт с цимен

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

CEMSOLVCEMSOLV е специфичен препарат на киселинна основа, който разгражда и отстранява следи от цимент от гладки повърхности. Продуктът се използва за почистване на специализирани и тежко-товарни прев..

Disincromotor Polvere A Caldo Силен обезмаслител (пудра) за почистване на двигатели и машинни части, третиране с топла вода

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

DISINCROMOTOR POLVERE A CALDOСилен обезмаслител (пудра) за почистване на двигатели и машинни части, третиране с топла водаСпециализиран непенлив продукт за измиване във вани с топла вода. Ефектив..

Ma*Fra Catenoil Супер-устойчива многофункционална грес

12.99 лв. с вкл ДДС: 12.99 лв.

CATENOILСупер-устойчива многофункционална грес. Подходяща за мотори. До 18000 RPM.За оптимално смазване и защита на всякакъв вид вериги, работещи при високи температури.Идеален за смазване на лагери, ..

Ma*Fra Deterjet Rapid Мултифункционален обезмаслител

7.15 лв. с вкл ДДС: 7.15 лв.

DETERJET RAPIDМултифункционален обезмаслителМултифункционален спрей за почистване на механични части, специално разработен за спирачни дискове.Силно активна формула, прониква в инкрустациите, бързо от..

Ma*Fra Idrostop Импрегниращ препарат за палатки, тенти, гюруци на автомобили

13.50 лв. с вкл ДДС: 13.50 лв.

IdrostopИмпрегниращ препарат за палатки, тенти, гюруци на автомобилиВодоотблъскващ защитен продукт за бързо и дълготрайно импрегниране на платнени покривала изобщо. Idrostop е безцветен и не оставя пе..

Ma*Fra Lubrigraph Безцветен смазващ препарат с високо прилепване

16.90 лв. с вкл ДДС: 16.90 лв.

LUBRIMAXБезцветен смазващ препарат с високо прилепванеПрилепваща и дълбоко проникваща супер-смазка.Предпазва вериги, плъзгачи, зъбни колела, шарнири, кръгли и ролкови лагери, механични части, щипки за..

Ma*Fra M7 Plus Смазва,отблокира , реактивира; за автомобили, байкове, лодки

7.50 лв. с вкл ДДС: 7.50 лв.

M7 PLUSСМАЗВА, ОТБЛОКИРА, РЕАКТИВИРА, ЗАЩИТАВА, ВОДООТБЛЪСКВА, ПОЧИСТВА, ПОДНОВЯВАЗА АВТОМОБИЛИ, БАЙКОВЕ, ЛОДКИ, DIY -„НАПРАВИ СИ САМ”, ГРАДИНАРСТВО Много-функционалният продукт M7 PLUS супер спр..

Ma*Fra Manibel Измиваща паста за ръце

5.06 лв. с вкл ДДС: 5.06 лв.

MANIBEL "CLASSIC"Почиства в дълбочина и отстранява напълно всякакви следи от омасляване, замърсяване.Щадящ и подхранващ кожата на ръцете, съдържа глицерин.Начин на употреба: Нанесете малко количество ..

Ma*Fra Odor Bact Out Спрей за Авто-климатици

14.85 лв. с вкл ДДС: 14.85 лв.

ODORBACT OUT спрей за авто-климатициODORBACT OUTСПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА АВТО-КЛИМАТИЦИ ОТСТРАНЯВА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ Отстранява неприятни миризми – Предпазва от алергични реакции – Действие ср..

Ma*Fra Pole Position Силен почистващ препарат/крем за ръце

31.50 лв. с вкл ДДС: 31.50 лв.

POLE POSITIONВисококачествен продукт, лекоабразивен, с ефективно действие за отстраняване на упорито замърсяване.Почиства дизелово и двигателно масло, петна от ръжда, смазка, смола, принтерно мастило,..

Ma*Fra Quick лесен и бърз начин за напомпване на всякакъв тип гуми на автомобили и мотоциклети, с или без въздушна камера.

13.20 лв. с вкл ДДС: 13.20 лв.

Quick Gonfia ripara autoQUICK е лесен и бърз начин за напомпване на всякакъв тип гуми на автомобили и мотоциклети, с или без въздушна камера.QUICK на MA-FRA е практичен продукт, който може да бъде до ..

Ma*Fra Stop Oil Супер спирачна течност

5.80 лв. с вкл ДДС: 5.80 лв.

STOP OIL DOT 4 DOT 4 Супер спирачна течностПрепоръчва се за употреба при високооборотни автомобили.Гарантира плавно и безопасно спиране при всякакви температурни стойности (от -40°С до +260°С ).П..

Ma*Fra Supermafrasol силен обесмаслител за двигатели.

12.10 лв. с вкл ДДС: 12.10 лв.

SUPERMAFRASOL 900mlАнтистатичен препарат за почистване на двигатели и силно омаслени частиВисококонцентриран продукт ефективен при слабо разреждане с твърда вода.Многофункционален, с широко приложение..

Ma*Fra Sviting Деблокиращ и премахващ инкрустации препарат

10.50 лв. с вкл ДДС: 10.50 лв.

SVITING RAPIDСилно проникващо действие, разтваря бързо окислявания и отстранява остатъци от ръжда и замърсявания.За почистване на метални части, удебелени и блокирани от ръжда и инкрустации.За деблоки..

Показва 1 до 16 от 22 (2 страници)