Интериорно Почистване

Интериорно Почистване


Autoflor Ароматизатори с дълготраен ефект

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕAUTOFLOR SELF е освежител за въздух, който оставя дълготрайно усещане за чистота и свежест.ПРЕДИМСТВАНеговите специални съставки го правят изключително ефикасен като дезодорант - а..

Diamantplasr Four Иновативен продукт за автомобилни табла ,гумени повърхности.

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

DIAMANTPLAST FOURИновативен продукт за автомобилни табла ,гумени повърхности (външни и вътрешни),кожени салони, пластмасови външни повърхности с витамини поддържащи третираните повърхностиСмес от орга..

Pulimax Универсален препарат за интериорно почистване

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Универсален препарат за интериорно почистванеСупер концентриран продукт за почистване на всякакъв вид миещи се повърхности - кожа, текстил, пластмасови части, автомобилни табла.Разтваря упорити замърс..

Pulimoquettes Oxygen Висококонцентриран, ароматизиран почистващ препарат за текстилни повърхности

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Висококонцентриран, ароматизиран почистващ препарат за текстилни повърхности Специална формула за почистване на всякакъв вид текстил и тапицерии. Подходящ за тапицерии от кадифе и алкантара...

Split Многофункционален почистващ препарат за стъклени повърхности

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

SPLITМногофункционален почистващ препарат за стъклени повърхностиНова формула с натурални почистващи съставки, без амоняк.Бързо и ефикасно разтваря всякакъв тип замърсявания, следи от никотин и омазня..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)