Екстериорно професионално почистване

Екстериорно професионално почистване

Екстериорно професионално почистване    


Cristal Vetro Почистващ препарат за стъклени и лакирани повърхности

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Почистващ препарат за стъклени и лакирани повърхности Продукт с универсално приложение за почистване на автомобилни стъкла и всякакви други стъклени и лакирани повърхности - стъкла,монитори, TV ...

Cromobrill 2G Деоксидиращ препарат за алуминий, хром и сплави

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

CROMOBRILL 2GДеоксидиращ препарат за алуминий, хром и сплавиПродукт подходящ за почистване на метал, твърди повърхности и външно почистване на цистерни.Ефикасно отстранява следи от ръжда и оксидирали ..

Daytona Шампоан с вакса за ръчно измиване

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

DAYTONAШампоан с вакса за ръчно измиване на автомобили със силно полиращ ефектИзмиване и полиране с една операция. Оставя лъскав защитен филм върху автомобила. Съдържа високоприлепваща расти..

Deca Flash Liquido Почистване на следи от катран и смола

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Deca Flash LiquidoDeca FlashПОЧИСТВА СЛЕДИ ОТ КАТРАН И СМОЛАОБЛAСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕПродукт, създаден да премахва следи от катран и лепила, стикери и лепенки от всякакви повърхности.ПРЕДИМСТВАНеобходим за..

Fast and Black Liquido Възстановяваща вакса за гуми и пластмасови повърхности, за пневматика

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

FAST & BLACK LiquidoВъзстановяваща вакса за гуми и пластмасови повърхности, за пневматикаВъзвръща оригиналния цвят на гумите. Предпазва обработените повърхности от атмосферни и химични фактор..

Flux Shampoo Самоизсушаващ се шампоан за ръчно измиване

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Концентриран препарат за перфектно външно почистване на автомобили със самоизсушаващ се ефект.Неутрална формула, без фосфати за деликатно почистване на автомобили с всякакъв тип и цвят боя.Не остават ..

Hydro Coating Wax нано вакса

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

ПРОДУКТ С ВАКСА ЗА ДЪЛГОТРАЙНО ВОДО-ОТБЛЪСКВАЩО НАНО ЗАЩИТНО ТРЕТИРАНЕHYDRO COATING WAX е иновативен и дълготраен водо-отблъскващ НАНО защитен продукт, способен да предпази Вашия автомобил от атмосфер..

Ma*Fra Panno Martina Високо качествена кожена кърпа

14.63 лв. с вкл ДДС: 14.63 лв.

Panno MartinaВисоко качествена синтетична кожена кърпа.За дълготрайно използване.Размери 43x43..

Nerisimo Висококонцентриран натурален полир за гуми

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

NERISSIMOВисококонцентриран натурален полир за гумиПродукт с натурални вакси - полира, излъсква, освежава и омекотява всякакъв тип пневматични гуми.Предпазва обработените гумени повърхности от напуква..

Nero Gomme Продукт, който полира, защитава и възстановява оригиналния цвят на всички гуми

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

NERO GOMME M1 ECOMAFПРОЗРАЧЕН ПРЕПАРАТ ЗА ГУМИОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕПродукт, който полира, защитава и възстановява оригиналния цвят на всички гуми, като ги предпазва от напукване и различни атмосферни а..

Nouveau Noir Защитен и възстановяващ полир за гумени повърхности, предпазва от напукване

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

NOUVEAU NOIRЗащитен и възстановяващ полир за гумени повърхности, предпазва от напукванеАроматизиран препарат възстановяващ оригиналния цвят на всякакъв тип гуми. Специална формула предотвратяваща..

Pulimoscerini Препарат за отстраняване на всякакви следи от насекоми

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

PULIMOSCERINIПрепарат за отстраняване на всякакви следи от насекомиБързо и лесно премахва следи от насекоми от автомобили, мотоциклети, каски, каравани. Изключителна формула,без амоняк и разтвори..

Resolver

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

ResolverИЗМИВАЩ ПРЕПАРАТ – АНТИОКСИДАНТ, ЗА ПОМЕЩЕНИЯ И ТУНЕЛИ И ПОЧИСТВАНЕ НА КОТЛЕН КАМЪКRESOLVER елиминира варовик и котлен камък, формиран върху стъкла и боядисани структури на автомивки тунел, бе..

Splendorlega New Formula Почистващ препарат за алуминиеви джанти и сплави

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

SPLENDORLEGA NEW FORMULAПочистващ препарат за алуминиеви джанти и сплавиСпециален продукт за всякакъв тип алуминиеви части с излъскващо дейстие.Разтваря бързо замърсяванията и наслагванията от джантит..

Split Многофункционален почистващ препарат за стъклени повърхности

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

SPLITМногофункционален почистващ препарат за стъклени повърхностиНова формула с натурални почистващи съставки, без амоняк.Бързо и ефикасно разтваря всякакъв тип замърсявания, следи от никотин и омазня..

Super Mafrasol Антистатичен препарат за почистване на двигатели и силно омаслени части

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

SUPER MAFRASOLАнтистатичен препарат за почистване на двигатели и силно омаслени части, външно измиване на камиони, брезентиВисококонцентриран продукт ефективен при слабо разреждане с твърда вода. ..

Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)