Aston DB3 Особено подподящ като обезмаслител на работни плотове и помещения в месопреработвателни фабрики

Aston DB3 Особено подподящ като обезмаслител на работни плотове и помещения в месопреработвателни фабрики

Наличност: В наличност
0.00 лв.
с вкл ДДС: 0.00 лв.
Производител:MA*FRA
Модел: Aston DB3

Кратко описание

ASTON DB3ASTON DB3 ПЕНЛИВ АНТИ-БАКТЕРИАЛЕН ПРЕПАРАТ/съответства на всички НАССР регулации/ASTON DB3 е подходящ за измиване на остатъци и органични отпадъци, почиства интериора, отстранява упорити замърсявания и наслоявания от органичен и протеинов ха...
+

ASTON DB3


ASTON DB3 

ПЕНЛИВ АНТИ-БАКТЕРИАЛЕН ПРЕПАРАТ

/съответства на всички НАССР регулации/


ASTON DB3 е подходящ за измиване на остатъци и органични отпадъци, почиства интериора, отстранява упорити замърсявания и наслоявания от органичен и протеинов характер. Особено подподящ като обезмаслител на работни плотове и помещения в месопреработвателни фабрики. Поради пенливостта си може да се справя и с отвесни повърхнини, стени.

ПРЕДИМСТВА: Неговите интензивни характеристики, осигуряват пълна хигиена и почистване, дори и в употреба с твърда вода, елиминирайки плесен, органични и протеинови остатъци. ASTON DB3 съдържа биоразградими натурални повърхностно-активни агенти. 


ИНСТРУКЦИИ: Нанесете чрез съответното разпръскващо устройство, оставете да подейства за няколко секунди и изплакнете с вода. Разредете между 10% и 30% в зависимост от степента на замърсяването. 


НАЛИЧНИ ФОРМАТИ: 6, 12, 25, 60 кг туби

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър