Dolphy Активен препарат за стъклопласт Промоция

Dolphy Активен препарат за стъклопласт

Наличност: В наличност
12.10 лв. 10.89 лв.
с вкл ДДС: 10.89 лв.
Производител:MA*FRA
Модел: Ma*Fra Dolphy

Кратко описание

DOLPHY АКТИВЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА СТЪКЛОПЛАСТ DOLPHY e концентриран продукт, съдържащ органични повърхностно-активни вещества, разработен от лабораториите на МА-ФРА и специално предназначен за цялостно почистване на външни и вътрешни корабни части...
+

DOLPHY

 

АКТИВЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА СТЪКЛОПЛАСТ

 

DOLPHY e концентриран продукт, съдържащ органични повърхностно-активни вещества, разработен от лабораториите на МА-ФРА и специално предназначен за цялостно почистване на външни и вътрешни корабни части от фибростъкло.

 

Лесен за изплакване, Dolphy без усилие премахва всички видове замърсявания, дори най-упоритите, като черни линии, птичи екскременти, захабявания от дим и плажно олио и масло.

 

Балансираната формула съдържа Polarlite®, активните съставки за защита от UV-лъчите, разработени в лабораториите на Ma-Fra. Предотвратяват захабяването на покритията, възстановявайки и придавайки блясък на повърхностите от стъклопласт. Dolphy не оставя отлагания след употреба; не въздейства върху стикери и декорации, не оставя следи върху алуминий, гума или скай. Има приятен аромат.

 

При редовната употреба на продукта активните съставки запазват повърхностите, и ги предпазват от вредите, причинявани от замърсяване, слънчева светлина и сол.

 

DOLPHY се предлага в специализирани магазини в 750мл форма                                                                         

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър