Ma*Fra Woody за почисване на дърво Промоция

Ma*Fra Woody за почисване на дърво

Наличност: В наличност
18.70 лв. 16.80 лв.
с вкл ДДС: 16.80 лв.
Производител:MA*FRA
Модел: Ma*Fra Woody

Кратко описание

WOODY ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЪРВО И ТИК СЪС СИЛНО-ПРОНИКВАЩА ВАКСА WOODY е нов концентриран продукт за професионална употреба, разработен от лабораториите на MA-FRA, с натурални повърхностно-активни съставки, който предпазва и регенерира части на...
+


WOODY

 

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЪРВО И ТИК СЪС СИЛНО-ПРОНИКВАЩА ВАКСА

 

WOODY е нов концентриран продукт за професионална употреба, разработен от лабораториите на MA-FRA, с натурални повърхностно-активни съставки, който предпазва и регенерира части на лодката, изработени от тик и дърво.

 

WOODY е продукт „две в едно”.

В чист вид, има забележително почистващо действие: неговата формула, с натурални повърхностно-активни вещества и силна проникваща сила, почиства дървото в дълбочина, премахва черни следи, замърсявания и всякакви следи от плесен и водорасли, възстановява оригиналният вид на материите, без да се налага запечатване на повърхността.

Разреден, според указанията, е подходящ за поддръжка на дърво при нормални условия: съдържащата се водоустойчива вакса запечатва откритите повърхности и предпазва дървото, като възвръща първоначалната му красота. Може да се разреди и с морска вода.

 

WOODY се предлага в специализирани магазини в практична опаковка от 750 мл.


                                                                                            

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър