За дома

За дома

За дома

POM Aerosol MIDI / LIME / AQUA Спрей ароматизатор за въздух

10.90 лв. с вкл ДДС: 10.90 лв.

POM Aerosol MIDI / LIME / AQUA                                      Нови дълготрайни ароматиДълготрайно а..

Edelweiss Igenic Саниращ препарат за почосване на бани и тоалетни

6.40 лв. с вкл ДДС: 6.40 лв.

SUTTER EDELWEISS IGIENIC EDELWEISS IGIENIC - Саниращ препарат за почистване на бани и WCБързо и лесно отстранява остатъци и наслоявания от варовик и сапун. Оставя приятен и свеж аромат в  по..

Emulsio Marmo e Granito - Почиства & полира мрамор и гранит

9.30 лв. с вкл ДДС: 9.30 лв.

Marmo e Granito - Полиране и почистване на мрамор и гранит. Emulsio Marmo e Granito е подходящ за почистване, полиране и импрегниране на повърхности от мрамор и гранит (в бани, кухни и др). Благодарен..

Emulsio Rinnova Pelle - за кожа

11.10 лв. с вкл ДДС: 11.10 лв.

RinnovaPelle - Подхранващ крем за почистване и защита на кожа. Emulsio RinnovaPelle е продукт с ексклузивна формула, обогатена с Алое вера мляко, който почиства в дълбочина кожени повърхности, същевре..

Emulsio Splendi Legno - почиства дърво

7.60 лв. с вкл ДДС: 7.60 лв.

SPLENDI LEGNO - Полир за дърво. Emulsio Splendi Legno е подходящ за ежедневно почистване и поддръжка на дървени повърхности. Основното съдържание на кедрово масло удължава живота на дървото и придава ..

Emulsio Splendirame Полир за метал

5.20 лв. с вкл ДДС: 5.20 лв.

Splendirame ex.MetalpolishМногофункционален полиращ препарат за металEmulsio Splendi Rame - полир почиства месинг и мед, метални повърхностиБлагодарение на изключителната си формула Splendi Rame лесно..

Essence Autumn

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

..

Essence Spring

16.90 лв. с вкл ДДС: 16.90 лв.

..

Essence Summer

16.90 лв. с вкл ДДС: 16.90 лв.

..

Essence Winter

16.90 лв. с вкл ДДС: 16.90 лв.

..

Ma*Fra Deo Home ароматизатор, който Ви обгръща с уникален и модерен стил!

9.74 лв. с вкл ДДС: 9.74 лв.

Deo Home с дърв.клечкиDEO HOME на MA-FRA е ароматизатор, който Ви обгръща с уникален и модерен стил! DEO-HOME - стилен освежител да въздух, особено подходящ за  дома, офиса и общите помещени..

Mangia Polvere Cera d' Api спрей антистатик срещу прах

6.35 лв. с вкл ДДС: 6.35 лв.

Mangia Polvere Cera d’Api - Антистатичен полир за дървени мебели. Благодарение на своята изключителна формула, богата на пчелен восък, продуктът перфектно полира дървените мебели и отстранява прахта ч..

Mangia PolvereMagnolia e Gelsomino спрей антистатик срещу прах

6.20 лв. с вкл ДДС: 6.20 лв.

Mangia PolvereMagnolia e GelsominoMangia Polvere Magnolia e Gelsomino - Ароматизиран антистатичен спрей за прах - жасмин. Magnolia e Gelsomino е ефективен препарат за премахване на прах навсякъде в до..

Spolvero Mop Антистатичен сппрей за сухо почистване на прах

9.90 лв. с вкл ДДС: 9.90 лв.

SPOLVERO MOPСпрей анти-статик за сухо почистване/премахване на прахЛесно отстранява прах без да го разпръсква във въздуха, много лесно изсъхва.С продължителна анти-статична сила.С много добър ароматиз..

Stura Presto Силен препарат за отпушване на канали

10.50 лв. с вкл ДДС: 10.50 лв.

Силно и бързо действие при запушени каналиЕлиминира запушванетоПредпазва от лоши миризмиНе уврежда тръбопровода Предпазно затваряне за децаХарактеристики:  Формула без фосфати и повърхностно-акти..

Tergi Inox За почистване и защита на повърхности от инокс-стомана

14.50 лв. с вкл ДДС: 14.50 лв.

TERGI INOXПрепарат за почистване и защита на повърхности от инокс-стомана (гланц и сатен)Оставя повърхността лъскава.С бързо действие,без отмиване. Подходящ за хранително-вкусовата промишленост.Почист..

Показва 1 до 16 от 18 (2 страници)