Подови настилки

Подови настилки

Подови настилки

Ammoniacal Pino Многофункционален препарат на амонячна основа

25.00 лв. с вкл ДДС: 25.00 лв.

AMMONIACAL PINO T/5Многофункционален препарат на амонячна основаПодходящ за ежедневна поддръжка на всякакви миещи се повърхности (бюра,прозорци,врати,кухни), запечатани и незапечатани подови настилки...

Microsolv Обезмаслител

68.88 лв. с вкл ДДС: 68.88 лв.

MICROSOLVМикро- емулсия с натурални разтворители (обезмаслител)Силно концентрирана формула на основата на микро-емулсия с натурални растителни разтворители, с цитрусов аромат.Много ефективен при отстр..

Azzuro За гланцирани подови настилки

42.60 лв. с вкл ДДС: 42.60 лв.

AZZUROПрепарат за почистване на гланцирани подови настилкиИдеален за ежедневна поддъръжка на кристализирани подове,гланциран гранитогрес, мраморни и варовикови запечатани подови настилки. Придава..

Beton Запечатка за подови настили

80.66 лв. с вкл ДДС: 80.66 лв.

BETONЗапечатващ препарат за естествени подови настилкиНапълно запечатва всякакви шуплести подове (бетон, мрамор, гранит, варовик, линолеум и др.).Устойчив на тежко натоварване. Устойчив на масла,керос..

Clorogel 1000 мл. Саниращ препарат, гел на хлорна основа

8.67 лв. с вкл ДДС: 8.67 лв.

SUTTER CLOROGEL 1LCLOROGEL - Санитаращ препарат - гел  на хлорна основаПрепарат със силно почистващо и саниращо действие, с високо съдържание на хлор. Подходящ за всякакъв тип повърхности и замър..

Clorogel саниращ препарат, гел на хлорна основа

31.94 лв. с вкл ДДС: 31.94 лв.

CLOROGEL T/5CLOROGEL - Санитаращ препарат - гел  на хлорна основаПрепарат със силно почистващо и саниращо действие, с високо съдържание на хлор. Подходящ за всякакъв тип повърхности и замърсяване..

Cotto I.F.110 Импрегнатор за естествени подови настили

160.12 лв. с вкл ДДС: 160.12 лв.

COTTO I.F.110Високоефективен продукт, устойчив на масла, вода и замърсявания.Запечатва в дълбочина шуплести подови настилки.Не променя оригиналния вид на пода.Много дълготраен ефект (прибл.1 година).П..

Cris Azul Препарат за мраморни подове

100.83 лв. с вкл ДДС: 100.83 лв.

CRIS AZULГотов за употреба, възстановяващ гланца препарат за мраморни подовеБлагодарение на неговата високо-концентрирана формула бързо елиминира шупливостта на варовикови подове.Перфектен за подготвя..

Decalc За премахване на варовик

34.73 лв. с вкл ДДС: 34.73 лв.

DECALC Препарат за премахване на варовикови отлаганияНапълно премахва наслагвания от варовик и котлен камък.Не наранява хромирани повърхности. Подходящ за основно почистване на санитарни пом..

Decalc За премахване на варовик 1000мил.

9.55 лв. с вкл ДДС: 9.55 лв.

DECALC Препарат за премахване на варовикови отлаганияНапълно премахва наслагвания от варовик и котлен камък.Не наранява хромирани повърхности. Подходящ за основно почистване на санитарни пом..

Edelweiss Igenic Саниращ препарат за почистване на бани и тоалетни

35.67 лв. с вкл ДДС: 35.67 лв.

EDELWEISS IGIENIC EDELWEISS IGIENIC - Саниращ препарат за почистване на бани и WCБързо и лесно отстранява остатъци и наслоявания от варовик и сапун. Оставя приятен и свеж аромат в  помещения..

Edelweiss Igenic Саниращ препарат за почосване на бани и тоалетни

6.40 лв. с вкл ДДС: 6.40 лв.

SUTTER EDELWEISS IGIENIC EDELWEISS IGIENIC - Саниращ препарат за почистване на бани и WCБързо и лесно отстранява остатъци и наслоявания от варовик и сапун. Оставя приятен и свеж аромат в  по..

Forte Универсален обезмаслител

44.48 лв. с вкл ДДС: 44.48 лв.

FORTEУниверсален обезмаслител за тежки замърсяванияЕфективен препарат за отстраняване на мазни наслоявания, за всякакъв вид миещи се повърхности.Неразяждаща формула, непенлив.Подходящ за почистване на..

Fresco За ежедневно почистване

27.00 лв. с вкл ДДС: 27.00 лв.

FRESCOЕкологичен препарат за подови настилкиПрепарат за ежедневно почистване.Подходящ за употреба върху всякакъв тип полирани и други подови настилки (без естествени дървени подове). Непенлив, бе..

KLAR Екологичен, мултифункционален препарат

37.57 лв. с вкл ДДС: 37.57 лв.

KLARЕкологичен, мултифункционален препарат с ароматизиращо действиеФормула без фосфати, алкифеноли и формалдехид.Със силно ароматизиращо действие, ниско пенлив.Създава гланц върху обработените подови ..

Meteor Lux Полираща запечатка

75.89 лв. с вкл ДДС: 75.89 лв.

METEOR LUXПолираща запечатка за естествени подови настилкиГарантира комбинация от дълготрайна политура и лесна поддръжка.Съдържа антиокислители и полиращи стимулатори предотвратяващи пожълтяването на ..

Показва 1 до 16 от 22 (2 страници)