Интериорно почистване

Интериорно почистване
Интериорно почистване


Ma*Fra Charme Detergent Почистваща пяна, активна пяна с натурални елементи на растителна основа.

13.20 лв. с вкл ДДС: 13.20 лв.

CHARME DETERGENTПочистваща пянаАктивна пяна с натурални елементи на растителна основа.Разтваря и напълно отстранява упорити, дълбоко проникнали замърсявания от всякакъв тип кожа.Неутрална формула идеа..

Ma*Fra Charme Hydrating Овлажнител за кожи с натурални емулсии, за запазване естественият вид на кожените поповърхности.

12.50 лв. с вкл ДДС: 12.50 лв.

CHARME HIDRATINGОвлажняващо мляко/лосион за кожени повърхностиОвлажнител за кожи с натурални емулсии, за запазване естественият вид на кожените поповърхности. Овлажняващите и подхранващи съставки..

Ma*Fra Charme Nutrient Подхранващ крем за естествена кожа (стари, захабени кожени повърхности

14.90 лв. с вкл ДДС: 14.90 лв.

CHARME NUTRIENTПодхранващ крем за естествена кожа (стари, захабени кожени повърхности)Силно подхранващо действие, подходящ за възстановяване на цвета и гъвкавостта на кожата. Активните съставки п..

Ma*Fra Diamant Plast Four Pink Блясък и защита за интериора и каросетията на автомобила с органична вакса

11.00 лв. с вкл ДДС: 11.00 лв.

DiamantPlast Four PinkDIAMANT PLAST FOUR вече е наличен в нова версия в практична опаковка от 1000мл. Той е микс от органични вакси и полимер, което го прави бърз и лесен за употреба. DIAMANT PLAST FO..

Ma*Fra Diamant Plast Shine Препарат за полиране и предпазване на автомобилни табла,кожени тапицерии и пластмасови части.

8.50 лв. с вкл ДДС: 8.50 лв.

DIAMANT PLAST "SHINE"Препарат за полиране и предпазване на автомобилни табла,кожени тапицерии и пластмасови частиСпециална формула с ефективно обновяващо и защитно действие върху пластмасовите части.О..

Ma*Fra Diamant Plast Stain Без силикон, ароматизиран, с матов ефект

9.20 лв. с вкл ДДС: 9.20 лв.

DIAMANT PLAST "SATIN"Почиства и предпазва автомобилни табла, пластмасови повърхностиБез силикон, ароматизиран, с матов ефект.Новаторски продукт за ново поколение табла, включително и с мека и релефна ..

Ma*Fra Flash Специално за алкантара , сухо пране на интериора

9.05 лв. с вкл ДДС: 9.05 лв.

Flash 400ml +brush, сухо пране интериорПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА КИЛИМИ & ТАПИЦЕРИЯСпециално за Алкантара ®- Не мокри плата – Пази цветовете FLASH е изключителен продукт, използван от професионал..

Ma*Fra Glass Clean&Shine Почистващ препарат, обезмаслител за блестящи стъкла

6.20 лв. с вкл ДДС: 6.20 лв.

Glass Clean & Shine1 Мощно & Лесно действие - 2 Без остатъчни ивици - 3 Без амоняк GLASS CLEAN&SHINE супер почистващ спрей, предлагащ най-доброто от опита на MA-FRA при ..

Ma*Fra Glass Cleaner Препарат с активна пяна за стъкла и прозорци

5.90 лв. с вкл ДДС: 5.90 лв.

Glass Cleaner прозорциПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА И ПРОЗОРЦИС АКТИВНА ПЯНАЛЕСНО – БЪРЗО – АНТИ-СМОГ • Подходящ за обезмасляване на всякакъв тип стъкла и прозорци, дори затъмнени.• Благодарен..

Ma*Fra Panno Shine Interni

4.18 лв. с вкл ДДС: 4.18 лв.

                                                        &nbs..

Ma*Fra Panno Shine Vetri

4.18 лв. с вкл ДДС: 4.18 лв.

 ..

Ma*Fra Scic Blue Подновяващ спрей за табло с антистатичен ефект

7.20 лв. с вкл ДДС: 7.20 лв.

SCIC "BLUE"Подновяващ спрей за табло с антистатичен ефектОбновява автомобилните табла и им придава дълготраен блясък.Не оставя мазни следи.Подхранва и освежава всякакъв тип табла и вътрешни части на а..

Ma*Fra Scic Green Почиства и дезинфекцира автомобилни табла.

7.20 лв. с вкл ДДС: 7.20 лв.

SCIC "GREEN"Почистващ спрей за таблоПочиства и дезинфекцира автомобилни табла.Отстранява неприятната миризма от цигарен дим.Подходящ за всякакъв тип табла и вътрешни части на автомобила, с антистатичн..

Ma*Fra Scic Orange Почиства, подхранва, освежава и защитава всякакъв тип табла и вътрешни части на автомобила

7.20 лв. с вкл ДДС: 7.20 лв.

SCIC "ORANGE"Защитен спрей за табла с антистатичен ефектПочиства, подхранва, освежава и защитава всякакъв тип табла и вътрешни части на автомобила. Премахва неприятната миризма на никотин.Предпаз..

Ma*Fra Split Многофункционален почистващ препарат за стъклени повърхности

6.93 лв. с вкл ДДС: 6.93 лв.

SPLITМногофункционален почистващ препарат за стъклени повърхностиПрепарат с нова формула с натурални почистващи съставки, без амоняк.Бързо и ефикасно разтваря и отстранява всякакъв тип замърсявания, с..

Ma*Fra Trattamento Pelle 3in1 почиства, хидратира и защитава с оалое вера

11.11 лв. с вкл ДДС: 11.11 лв.

TRATTAMENTO 3 in 1 PELLEПочиства – Хидратира - Защитава от износване с алое вераКоженият салон на автомобила е донякъде подобие на нашата кожа: трябва да бъде подхранван, защитаван и хидратиран регуля..

Показва 1 до 16 от 18 (2 страници)