Професионална автокозметика

Професионална автокозметика

Професионална автокозметика

Aston DB3 Особено подподящ като обезмаслител на работни плотове и помещения в месопреработвателни фабрики

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

ASTON DB3ASTON DB3 ПЕНЛИВ АНТИ-БАКТЕРИАЛЕН ПРЕПАРАТ/съответства на всички НАССР регулации/ASTON DB3 е подходящ за измиване на остатъци и органични отпадъци, почиства интериора, отстранява упорити..

Autoflor Ароматизатори с дълготраен ефект

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕAUTOFLOR SELF е освежител за въздух, който оставя дълготрайно усещане за чистота и свежест.ПРЕДИМСТВАНеговите специални съставки го правят изключително ефикасен като дезодорант - а..

Bond 07 Иновативен препарат за измиване на автомобили – ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Bond 07Мощен почистващ и полиращ препарат, с нова формула, за измиване на всякакви видове автомобили Силно-пенлив и ароматизиран Безопасен за алуминиеви части, щадящ лайстни и гумени компоне..

Brillmotor Extra Почистващ препарат за двигатели

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

BRILLMOTOR EXTRAБързодействащ почистващ препарат за всякакъв вид двигатели на водна основаОтстранява упорити и дълбоко проникнали замърсявания.Не уврежда и не променя цвета на пластмасовите части боят..

Cromobrill 2G Деоксидиращ препарат за алуминий, хром и сплави

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

CROMOBRILL 2GДеоксидиращ препарат за алуминий, хром и сплавиПродукт подходящ за почистване на метал, твърди повърхности и външно почистване на цистерни.Ефикасно отстранява следи от ръжда и оксидирали ..

Daytona Шампоан с вакса за ръчно измиване

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

DAYTONAШампоан с вакса за ръчно измиване на автомобили със силно полиращ ефектИзмиване и полиране с една операция. Оставя лъскав защитен филм върху автомобила. Съдържа високоприлепваща расти..

Deca Flash Liquido Почистване на следи от катран и смола

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Deca Flash LiquidoDeca FlashПОЧИСТВА СЛЕДИ ОТ КАТРАН И СМОЛАОБЛAСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕПродукт, създаден да премахва следи от катран и лепила, стикери и лепенки от всякакви повърхности.ПРЕДИМСТВАНеобходим за..

Diamantplasr Four Иновативен продукт за автомобилни табла ,гумени повърхности.

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

DIAMANTPLAST FOURИновативен продукт за автомобилни табла ,гумени повърхности (външни и вътрешни),кожени салони, пластмасови външни повърхности с витамини поддържащи третираните повърхностиСмес от орга..

Disincromotor Polvere A Caldo Силен обезмаслител (пудра) за почистване на двигатели и машинни части, третиране с топла вода

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

DISINCROMOTOR POLVERE A CALDOСилен обезмаслител (пудра) за почистване на двигатели и машинни части, третиране с топла водаСпециализиран непенлив продукт за измиване във вани с топла вода. Ефектив..

DOC 2G Препарат за (безконтактно) пред-измиване на автомобили - ново поколение 2G - щадящ алуминиевите части

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Препарат за (безконтактно) пред-измиване на автомобили - ново поколение 2G - щадящ алуминиевите частиСилно концентриран почистващ и полиращ препарат за предизмиване на превозни средства и замърсени по..

Fast and Black Liquido Възстановяваща вакса за гуми и пластмасови повърхности, за пневматика

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

FAST & BLACK LiquidoВъзстановяваща вакса за гуми и пластмасови повърхности, за пневматикаВъзвръща оригиналния цвят на гумите. Предпазва обработените повърхности от атмосферни и химични фактор..

Flux Shampoo Самоизсушаващ се шампоан за ръчно измиване

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Концентриран препарат за перфектно външно почистване на автомобили със самоизсушаващ се ефект.Неутрална формула, без фосфати за деликатно почистване на автомобили с всякакъв тип и цвят боя.Не остават ..

Hydro Coating Wax нано вакса

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

ПРОДУКТ С ВАКСА ЗА ДЪЛГОТРАЙНО ВОДО-ОТБЛЪСКВАЩО НАНО ЗАЩИТНО ТРЕТИРАНЕHYDRO COATING WAX е иновативен и дълготраен водо-отблъскващ НАНО защитен продукт, способен да предпази Вашия автомобил от атмосфер..

Idrodiamant Extra Хидрополиращ парафин за автоматични автомивки

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Полимерен парафин, с ефикасно действие при употреба със силно варовита и рециклирана вода.Не оставя бели следи върху автомобилите. Не съдържа минерални масла, не замърсява четките и пода на автомивкит..

JEDY 2 SF super foam Супер почистващ препарат за пред-измиване на автомобили - ново поколение

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

JEDY 2 SF super foamСупер почистващ препарат за пред-измиване на автомобили - ново поколение - пенлива формулаЕволюирал препарат с мощна почистваща сила, безопасен за употребаВисокопенлив и ароматизир..

Mafralux Foam Течен полир с “копринен” ефект

0.00 лв. с вкл ДДС: 0.00 лв.

Течен полир с “копринен” ефектНов супер-полиращ продукт без абразиви. Специална формула за автоматични автомивки с текстилни четки със специална програма включваща цикъл на полиране. С висок..

Показва 1 до 16 от 39 (3 страници)