Сезонна серия

Сезонна серия
Сезонна серия


Ma*Fra Alu Flu Антифриз за алуминиеви двигатели от най- ново поколение

8.30 лв. с вкл ДДС: 8.30 лв.

ALU FLU антифриз алум.дв.Антифриз за алуминиеви радиатори (ново поколение)Защитна течност, необходима за всеки сезон, с двойно действие: като антифриз за температура под –38 °C; и като охлаждаща течно..

Ma*Fra Contra Ice

8.30 лв. с вкл ДДС: 8.30 лв.

..

Ma*Fra Cristalbel Artic Ароматизиран почистващ препарат за автомобилни стъкла

9.46 лв. с вкл ДДС: 9.46 лв.

CRISTALBEL ARTIC течност чистачки -70САроматизиран почистващ препарат за автомобилни стъкла (течност за чистачки)Продукт със силно почистващо действие за автомобилни стъкла.Отстранява следи от смог бе..

Ma*Fra Cristalbel Почистващ препарат за автомобилни стъкла (течност за чистачки) за всички сезони

6.38 лв. с вкл ДДС: 6.38 лв.

CRISTALBEL 1000mlПочистващ препарат за автомобилни стъкла (течност за чистачки) за всички сезониПродукт отстраняващ замърсявания от стъклата на автомобила.Елиминира остатъци от смог и насекоми без да ..

Ma*Fra Kappa Защитна течност за радиатори с двойно действие

5.80 лв. с вкл ДДС: 5.80 лв.

KAPPA/-40'C;Антифриз, за охлаждане на веригиЗащитна течност за радиатори с двойно действие: антизамръзване според това на какъв минус индекс позлвате и охлаждане до + 110°C .Многосезонен продукт.Съдър..

Ma*Fra Killer Почиства перфектно следи от насекоми

8.20 лв. с вкл ДДС: 8.20 лв.

KILLER Почиства перфектно следи от насекоми или смола.Бързо, лесно и ефикасно.500мл.                               ..

Ma*Fra Lubrigraph Безцветен смазващ препарат с високо прилепване

16.90 лв. с вкл ДДС: 16.90 лв.

LUBRIMAXБезцветен смазващ препарат с високо прилепванеПрилепваща и дълбоко проникваща супер-смазка.Предпазва вериги, плъзгачи, зъбни колела, шарнири, кръгли и ролкови лагери, механични части, щипки за..

Ma*Fra Not Ice незабавно размразяване на стъкла, чистачки и ключалки - предпазва от образуване на лед - за кристална видимост

6.20 лв. с вкл ДДС: 6.20 лв.

Not Ice liquido 500mlКолко пъти Ви се е случвало в зимна утрин, тръгвайки за работа, да намерите стъклата на автомобила си напълно заледени? Колко време губите в изтощителната задача да отстраните лед..

Ma*Fra Not ICE Спрей за размразяване на стъкла - отстранява скреж (против замръзване)

5.72 лв. с вкл ДДС: 5.72 лв.

NOT ICEОтстранява тънки слоеве лед и скреж.Предотвратява образуването на лед по третираните части (автомобилни стъкла, ключалки).Не омазнява стъклата.Начин на употреба: Разклатете добре флакона и напр..

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)