Хранително вкусова промишленост

Хранително вкусова промишленост

Хранително вкусова промишленост

Cuat 88 За Хранително вкусовата промишленост

39.41 лв. с вкл ДДС: 39.41 лв.

CUAT 88Дезинфектант/обезмаслител за  хранително-вкусовата промишленостПродукт с двойно действие за дезинфекция и обезмасляване в хранително-вкусовата промишленост.Ефективен за кратко време и в ни..

Multigienic Обезмаслител за хранително-вкусова промишленост

5.85 лв. с вкл ДДС: 5.85 лв.

MULTIGIENICОбезмаслител със саниращо действие (хранително-вкусова промишленост)  Санира и премахва всякакъв тип мазни наслоявания.Подходящ за почистване на плотове, работни повърхности, керамика,..

S.F. 100 Oбезмаслител за хранително-вкусовата промишленост

43.19 лв. с вкл ДДС: 43.19 лв.

S.F. 100Силен обезмаслител за хранително-вкусовата промишленостЕфективен препарат за отстраняване на мазнини от всякакви видове твърди повърхности.Подходящ за хранително-вкусовата промишленост, рестор..

S.F. 110 Екологичен препарат за тежки замърсявания в хранително-вкусовата промишленост

41.00 лв. с вкл ДДС: 41.00 лв.

SF 110Екологичен препарат за тежки замърсявания в хранително-вкусоватапромишленост-  Не води до ръждясване корозиране на на повърхностите;-  Подподящ и безопасен за почистване на подови наст..

S.F. 230 Обезмаслител за ХВП

212.74 лв. с вкл ДДС: 212.74 лв.

S.F. 230Обезмаслител/пяна за хранително-вкусовата промишленостСупер активен препарат/пяна, без аромат.Подходящ за хранително-вкусовата промишленост.За отстраняване на органична, минерална и животинска..

Tabs Clorine Саниращи разтворими таблетки

32.55 лв. с вкл ДДС: 32.55 лв.

TABS CLORINEСаниращи разтворими таблеткиПодходящи за третиране на прибори и всякакъв тип миещи се повърхности.Ефективен в санирането на плодове,зеленчуци и яйца. С висока степен на разтворимост.И..

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)