Сутер

Сутер

SUTTER

“SUTTER”, Италия е водещ производител на професионални почистващи и дезинфекционни препарати за хотели, ресторанти, болници, хранително-вкусова промишленост. Продуктите отговарят на всички изисквания на Европейския съюз и Европейските Директиви за опазване на човешкото здраве и природата (Prevention EEC Directive 99/45) и на БДС, те са екологично чисти, на 90% биоразградими и щадящи околната среда. 

Фирма “SUTTER” e създадена през 1858г. в Швейцария. Днес, тя се състои от широк кръг компании, които разработват, произвеждат и пускат в продажба продукти с много високо качество, като по този начин обхващат всички сектори, със специфичните им изисквания и стандарти за почистване. “SUTTER” е една от фирмите на Европейския пазар, стараеща се максимално бързо и качествено да се адаптира към постоянно променящите се параметри, свързани с почистването.

Професионалната серия на SUTTER включва разнообразни продукти за почистване, запечатване, полиране и поддържане на всякакви видове подови настилки /мрамор, гранитогрес, мозайка, ламинирани повърхности, каменни подове, гума, линолеум, паркет и др./, препарати за санитарна и кухненска хигиена, за основно и ежедневно почистване на бани и WC и пълен набор от продукти за хранително – вкусовата промишленост, съобразени с хигиенните изисквания съгласно НАССР.

Сертификати

Няма добавени продукти в тази категория.