Ma*Fra Diamant Plast Four Pink Блясък и защита за интериора и каросетията на автомобила с органична вакса

Ma*Fra Diamant Plast Four Pink Блясък и защита за интериора и каросетията на автомобила с органична вакса

Наличност: В наличност
11.00 лв.
с вкл ДДС: 11.00 лв.
Производител:MA*FRA
Модел: Ma*Fra Diamant Plast Four Pink

Кратко описание

DiamantPlast Four PinkDIAMANT PLAST FOUR вече е наличен в нова версия в практична опаковка от 1000мл. Той е микс от органични вакси и полимер, което го прави бърз и лесен за употреба. DIAMANT PLAST FOUR създава “копринен” ефект върху пластмасови и ко...
+

DiamantPlast Four PinkDIAMANT PLAST FOUR вече е наличен в нова версия в практична опаковка от 1000мл. Той е микс от органични вакси и полимер, което го прави бърз и лесен за употреба. DIAMANT PLAST FOUR създава “копринен” ефект върху пластмасови и кожени повърхности и формира дълготрайна ефективна защитна бариера от прах по външните пластмасови елементи, устойчива на повторно измиване. DIAMANT PLAST FOUR защитава и обогатява третираните части чрез полимери, докато органичните вакси действат за подхранване на защитената повърхност. Продуктът не променя цвета на пластмасовите части и не оставя мазни следи. Защитава от UVA. Има приятен аромат. 

ПРОДУКТ ИЗПОЛЗВАН В АВТОСАЛОНИ И ШОУРУМИ. 

Биоразградимост : повече от 90% (Чл. 2 и 4 закон n. 136 от 26/04/1983). 

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Напръскайте с продукта от разстояние около 20см. върху третираните части и избършете с кърпа, използвайте концентриран.

СЪДЪРЖАНИЕ: 1 ЛТ.


                                                                                              

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър