Ma*Fra Fast Cleaner Бързодействащ почистващ полир.

Ma*Fra Fast Cleaner Бързодействащ почистващ полир.

Наличност: В наличност
8.58 лв.
с вкл ДДС: 8.58 лв.
Производител:MA*FRA
Модел: Ma*Fra Fast Cleaner

Кратко описание

FAST CLEANERБързодействащ почистващ полир – За честа употребаНе оставя следи – Инпрегнира и защитава от дъжд - Винаги блестяща повърхност Да поддържа автомобила си винаги чист и блестящ без усилия е мечта на всеки, който обича своя автомобил.Сега с е...
+

FAST CLEANER

Бързодействащ почистващ полир – За честа употреба

Не оставя следи – Инпрегнира и защитава от дъжд - Винаги блестяща повърхност

 

Да поддържа автомобила си винаги чист и блестящ без усилия е мечта на всеки, който обича своя автомобил.

Сега с ексклузивната формула на FAST CLEANER, съдържаща синтетични вакси и разработена от лабораториите на MAFRA, това вече е реалност!

FAST CLEANER може да се използва ежедневно за премахване на птичи екскременти, животински следи и от насекоми, и други замърсявания по автомобила, както и последствия от измиване с неподходящ препарат – бели линии, драскотини, следи от варовик.

Благодарение на печелившата си формула без силикон, FAST CLEANER предпазва повърхността от прах и отпечатъци от пръсти, обновява боята и удължава трайността на ваксата, осигурявайки продължителна защита на автомобила.

Обновената технология „водни капки на скорост” спомага за дълготраен водоотблъскващ ефект от стъклата и купето на автомобила, предлагайки по-безопасно шофиране.

Използвайте FAST CLEANER когато пожелаете: автомобилът Ви ще бъде чист, блестящ и защитен!

УПОТРЕБА: Напръскайте Fast Cleaner върху третираната повърхност от разстояние 20 см., разнесете с микрофибърна кърпа с хоризонтални движения до подсушаване, като не предозирате.

ПРОДУКТ, ИЗПОЛЗВАН ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.

Нето тегло: 500 мл
                                                                   

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър