МА-ФРА

МА-ФРА

MA*FRA

Професионални почистващи препарати за екстериорно и интериорно почистване на леки и тежко-товарни автомобили, автобуси, камиони, бусове, каравани, земекопна и селско-стопанска техника, цистерни, циментовози, хладилни фургони, брезенти, влакови композиции, дезинфекционни препарати, автокозметика и редица други почистващи и поддържащи продукти за професионална употреба в автосервизни и авто-почистващи центрове.

Всичко това, а и повече - само от МА-ФРА.

Представяме на Вашето внимание най-големия Италиански производител на почистващи препарати и автокозметика MA-FRA, чийто Официален представител за България е "Авиатранс".

MA*FRA е Италианска компания, която функционира от 1965 година. /www.mafra.com/ Продукцията е съобразена с опазването и защитата на природата. Факт е, че MA-FRA е Първата компания, която елиминира от своето производство пропилентните газове, вредни за атмосферата и озона, като пуска в производство продукти базирани на основата на растителни съставки. Те притежават международни сертификати за съответствие със Световните стандарти за качество и безопасност – СЕ, TUV, както и сертификат за Защита на Околната Среда – ISO 14001. Освен това, продуктите са одобрени от Министерство на Здравеопазването и служба РИОСВ към Министерство на Околната среда и водите на Република България.

Професионалната серия препарати на фирма MA*FRA включва разнообразни продукти за почистване на кожи, пластмаса, стъкла, прозорци, витрини, пране на килими, шампоани за външно измиване, препарати за почистване на двигатели, джанти, брони, гуми, препарати за безконтактно миене, за почистване на следи от асфалт, цимент, бетон, на различни видове подови настилки, стикери и други.

АВТОКОЗМЕТИКАТА с търговска марка MA-FRA, е добре позната в цяла Европа и от дълги години намира голям потребителски интерес и на нашия пазар. Състои се от широка гама продукти за интериорно и екстериорно почистване на автомобили, сервизна и сезонна серия, като добавки - течности за чистачк, зимна серия продукти против замръзване и лятна серия против насекоми, спрей за размразяване на стъкла, спрей и кърпа против изпотяване на стъклата отвътре, кърпи за почистване и подсушаване, спрей за полиране на табла, спрей за потъмняване и блясък на гуми и гумени повърхности, полир пасти и гелове, абразивни пасти за драскотини, спрей за полиране на нови и стари бои, спрей за защита на брони и спойлери, спрей за почистване на мушички и други насекоми, спрей против ръжда, високоустойчиви и прилепващи смазки, гел за монтаж на гуми, вакса за защита срещу корозия, спрей за напомпване на спукани гуми, антифриз и защитна течност за охлаждане, уплътнители, каши и течни сапуни за ръце, дезинфекционни препарати и още редица други почистващи и поддържащи продукти, които са подходящи както за професионална употреба в автосервизни и почистващи центрове, така и в бита.

Сертификати

Няма добавени продукти в тази категория.