ЛАВОР

ЛАВОР

LAVOR

Фирма “АВИАТРАНС” ООД е Официален представител и Оторизиран Сервиз за България на Италианския завод - производител на професионална почистваща техника LAVOR – Световен лидер в производството на пароструйки, водоструйки, прахосмукачки за сухо и мокро почистване, индустриални турбинни прахосмукачки, екстрактори за пране на тапицерии и меки подови настилки, подопочистващи и сметосъбиращи системи, еднодискови подопочистващи машини, парочистачи и парогенератори, автоматични автомивки и системи на самообслужване. Предлаганата от нас продукция с търговска марка LAVOR притежава Международни сертификати за съответствие със Световните изисквания относно качество и безопасност на продукцията – CE, TUV, както и сертификат за качество – ISO 9001. Тя се подлага на многобройни тестове и изследвания от специалистите на едни от най-прецизните лаборатории в Света. Дизайнът на машините е стилен, иноваторски и атрактивен, качеството – безкомпромисно, а експлоатацията – лесна и ефикасна.

Разполагаме на склад с богата гама професионални и битови пароструйки, водоструйки, прахосмукачки за сухо и мокро почистване, екстрактори за пране на тапицерии, подопочистващи и сметосъбиращи метачни автомати на ток или на батерии, индустриални турбинни прахосмукачки, еднодискови системи, системи на самообслужване, парочистачи и парогенератори, апарати за дозиране на препарати и много други машини, аксесоари и резервни части за тях.

Имаме  изградена професионална сервизна база, с голям брой висококвалифицирани специалисти, в която се поддържат оригинални резервни части за всички предлагани машини.

Сертификати

 

Няма добавени продукти в тази категория.